LOL SURPRİSES

Lol surprises bebeklerinin bazıları ünlülerden esinlenilerek bazılarıysa  tamamen hayal ürünü olarak hazırlanmıştır. Bazı omg lol'ler TÜRKİYE'YE gelmemiştir. Eskiden sadece lol'ler için araba veya ev ya da set hazırlanırdı, fakat lol'ler bir kademe atladı ve omg'lerede set ve çeşitli araba uçaklar üretildi.



Yukarıda gördüğünüz tatlı mı tatlı lol omg remix setinden çıkan bir bebek var ve gördüğünüz gibi durduğu yerde bir lol omg  remix için hazırlanan bir uçak ama kabin ya da şarkı söyleme yeri olarak da kullanılabilir.

İşte o uçak içine omgler oturabiliyorlar. İçinde birçok aksesuar da var.

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSWAG VE TATLI AİLESİ SWAG BENİM FAVORİ OMG BEBEĞİM(EĞER SİZİNDE FAVORİ OMG BEBEĞİNİZ VARSA YORUMLARA YAZIN)KIRMIZILAR TARZLAR VE VE VE O KÜÇÜK VE TATLI MİNNOŞ BEBEĞE BAKAR MISINIZ KAFASINA ÇOK KOCAMAN BİR ŞAPKA TAKMIŞ TAM UYMAMIŞ AMA YİNE DE DENEMİŞ.

Biraz farkımız olsun demişler ve o birçok bebek içinden parlamayı başarmış bu minnoşlar.(bu arada bu bloğu en iyi kuzenim yazardı kendisi bir lol bebek uzmanıdır)
Omgelerden esinlenen bir sürü insan var. Bu yüzden de bazı ressamlar üretilmesini istediği omgelerin resimlerini çizerek youtube de paylaşmaktadırlar. Umarım üretilirler çünkü çoooooooook güzeller.

























EVEEET ARKADAŞLAR BUGÜNKÜ BLOĞUMDA BU KADARDI EĞER DAHA ÇOK OMG YANİ LOL SURPRİSES BLOĞU GELMESİNİ İSTİYORSANIZ YORUMLARA YAZINIZ💙💙

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

AMONG US

İLGİNÇ HAYVANLAR